17 Ekim 2009 Cumartesi

Beşiktaşımız Üst Turda!!..

Teknosa Türkiye Kupasında, Beşiktaşımız Oyak Renault ve Antalya Kepez'i yenerek grubunu lider tamamladı. O maçlar ile ilgili detaylı yazı yazamamıştım. Kısaca değineyim.

Oyak maçı antreman havasındaydı. Uzun süre yedeklerimiz oynadı. Buna rağmen 40 küsür sayı fark attık. Baştan sona maça asılsak, çok çok ağır bir sonuç çıkabilirdi. Zira Oyak'ta Ufuk Kaçar yoktu ve Heyvelt üzerine kurulu bir oyunları vardı. Onu da savununca, adamlar sahada resmen kilitlendi. Ama bu maçta 3lük yüzdemiz olağanüstüydü. Ancak böyle maç kazanılmaz her zaman. Hep eleştirdiğim Fb ÜLKER takımından hiç farkımız kalmaz.

Gelelim Kepez maçına. Pota altı zaafiyetimize rağmen, iyi oynadık. Kepez'in pota altı oldukça sağlam. Artı, Gordon gibi de bir skorerleri var. İyi maç çıkardık. Gelelim malum son 17 saniyeye. Top Kepez'de... Top çevirip maçı 5 sayıyla Beşiktaşımız kazansa, biz ile birlikte üst tura çıkacaklar... Ancak büyük çalıştırıcı Baldwin(!), nasıl bir anlayış benimsediyse öyle, topu hızla oyunu soktular. Ve 8-9 saniye kala 2lik atıp farkı 3'e düşürdüler. Ve el yakan top bize geçti. Atmazsak Kepez, atarsak Efes çıkacaktı. Chatman topu aldı... İlerledi... Tıpkı Efes maçının son topu gibi kısa şovunu yaptı ve el üstünden uzak mesafeli şutu gönderdi... Ve o top hanemize 3 sayı olarak yazılırken, Kepez'i de evine gönderiyordu... Ama ben buna sevindim çünkü maç boyunca yedekleri, sürekli bizim çocukları tahrik ettiler. O yüzden çok mutlu oldum. Maç sonu terbiyesizlik yapan Kepezlileri de Allah'a emanet ediyorum. Ayrıca... Bullshit senin gibi terbiyesizlere denir, çakma antrenör bozuntusu...

İyi geceler hepinize...

3 yorum:

Ultraslan dedi ki...

Bakıyorumda blogunuzda 8taş kadar hiçbir konuya değinmemişsiniz.Nedir bu 8taş aşkı.Yoksa ismindeki 8 den mi geliyor :D.

Ultraslan dedi ki...

Yorumumu yayınla yoksa 1.96'lik demem dalarım :D

Gürkan Alkan dedi ki...

:D
Tek gerçek aşk BeşiktAŞK deyip, klişe bir cümleyle sorunuza yanıt versem, yeterli olur mu acaba? :)